Efortuna Sport

FCSB, debut complicat in campionat

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Dupa debutul in Europa League pentru cei de la FCSB urmeaza, duminica, primul meci de campionat.

Victorie FCSB
Egal
Victorie Hermannstadt

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

O partida in exil la Pitesti contra celor de la Hermannstadt, formatie care a completat tabloul sezonului actual in urma barajului cu Universitatea Cluj.

Pentru FCSB este o perioada extrem de aglomerata, cu meciuri din trei in trei zile, echipa bucuresteana venind dupa 2-0 cu Milsami Orhei in primul tur preliminar al Europa League.

Dupa jocul de la Pitesti va urma deplasarea in Moldova pentru returul de joi cu Milsami, iar antrenorul Bogdan Andone are la dispozitie un lot limitat numeric.

In partida de campiont cu Hermannstadt vom vedea mai mult ca sigur debutul lui Ionut Vina in tricoul ros-albastrilor, dar si prezenta lui Lucian Filip in linia de mijloc. Acesta din urma a fost eliminat cu Milsami si nu va juca in retur, astfel ca un titular ar putea fi menajat profitand de aceasta conjunctura.

FCSB a pierdut un singur meci pe teren propriu in acest an calendaristic, este vorba de partida cu Viitorul din playoff, scor 1-2, unde practic s-a jucat si soarta titlului.

Noua victorii si cinci remize pentru FCSB pe teren propriu in restul jocurilor.

Hermannstadt este fara victorie pe teren advers in acest an 2019! Patru remize si sase infrangeri pentru sibieni.

FCSB a castigat ambele meciuri din editia precedenta de campionat, 3-1 in deplasare la Targu Mures, acolo unde Hermannstadt va juca si in prima parte a sezonului meciurile de acasa, si 3-0 la Bucuresti.

Hermannstadt s-a intarit peste vara prin aducerea unor fotbalisti precum Ousmane Viera, Srgian Luchin sau David Caiado.



FCSB, debut complicat in campionat