Efortuna Sport

FCSB cauta revansa in meciul cu Poli Iasi. Reusesc moldovenii o noua surpriza?

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Pentru FCSB partidele cu Poli Iasi din sezonul precedent nu reprezinta amintiri prea placute, iar dupa ultima intalnire programata in Copou echipa lui Nicolae Dica isi lua practic adio de la titlu.

Cele doua echipe se infrunta din nou, de aceasta data in sezonul curent al Ligii 1 Betano, un meci in care FCSB porneste ca favorita.

Dupa infrangerea cu Astra din prima etapa vicecampioana Romaniei si-a gasit ritmul si n-a mai pierdut niciunul din cele trei meciuri disputate, reusind sa marcheze nu mai putin de 9 goluri.

Victorie FCSB
Egal
Victorie Poli Iasi

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

O pofta de gol remarcabila pentru echipa ros-albastra care pare sa-si fi gasit ritmul dupa plecarile lui Constantin Budescu si Denis Alibec.

Harlem Gnohere a punctat in derby-ul cu Dinamo, iar Florinel Coman are trei goluri in ultimele doua meciuri. Olimpiu Morutan a aparut si el in prim plan la returul cu Rudar Velenje, marcand primul sau gol in tricoul ros-albastra cu o super executie.

Asadar, toate ingredientele pentru a ne astepta la un nou meci cu multe goluri si cu un avant ofensiv din partea gazdelor, dar Poli Iasi a demonstrat nu o data ca ramane o nuca tare.

Echipa lui Flavius Stoican n-a pierdut in actualul sezon, inregistrand doua remize, iar moldovenii revin pe Arena Nationala cu amintirea acelui 1-1 din turul sezonului regular in urma cu un an.

FCSB n-a mai pierdut pe teren propriu din 16 octombrie 2016, de la un 0-1 cu Gaz Metan Medias. Au urmat de atunci 20 de victorii si 10 remize. In plus, FCSB a marcat cel putin un gol in ultimele 28 de meciuri!

Poli Iasi n-a castigat niciunul din ultimele sase meciuri in deplasare, obtinand doar o remiza, 0-0 la Craiova in prima etapa a actualului sezon.

De 12 ori s-au intalnit cele doua echipe de la revenirea iesenilor in Liga 1. De sase ori a castigat FCSB, de doua ori Poli Iasi. Cu FCSB in postura de gazda s-au inregistrat trei victorii ale bucurestenilor si trei remize.



FCSB cauta revansa in meciul cu Poli Iasi. Reusesc moldovenii o noua surpriza?