Efortuna Sport

El este pacaliciul Cupei Mondiale. Rateaza finala dupa o ambitie prosteasca

Sursă foto: twitter.com

La inceputul Cupei Mondiale printre stirile venite din Rusia s-a numarat si cea a indepartarii atacantului Nikola Kalinic din lotul Croatiei.

Acesta a refuzat sa intre pe teren din postura de rezerva in meciul cu Nigeria, primul al Croatiei la turneul final, iar selectionerul Zlatko Dalic a decis trimiterea lui Kalinic acasa.

Mai ales ca, a explicat selectionerul croat, atacantul de la AC Milan nu se afla la prima abatere de acest fel.

Pariati aici pe meciurile de la Cupa Mondiala

Acum, dupa ce Croatia s-a calificat in finala mare a Cupei Mondiale, pe care o va disputa duminica de la ora 18:00 impotriva Frantei, Kalinic a devenit subiect de glume pe internet, un fel de pacalici al turneului final.

Unul dintre internauti isi indeamna “urmaritorii” sa nu fie precum Kalinic.

“As vrea sa-l intalniti pe Nikola Kalinic. El a venit la Cupa Mondiala alaturi de lotul Croatiei. Este un jucator talentat, dar care a refuzat sa intre pe teren la meciul cu Nigeria dupa ce fusese rezerva. Drept raspuns a fost trimis acasa. Nu fiti precum Nikola Kalinic”, a scris Roger Gonzalez de la postul american CBS pe Twitter.

Un alt raspuns la acest subiect ironizeaza decizia falimentara luata de jucator in fata selectionerului croat.

“Viata ta ar putea fi mai rea de atat, ai putea fi Nikola Kalinic”.

Pentru ca un altul, in aceeas nota, sa scrie: “Nu conteaza cat de rau te simti in aceasta dimineata, cel putin nu esti croatul Kalinic”.



El este pacaliciul Cupei Mondiale. Rateaza finala dupa o ambitie prosteasca