Efortuna Sport

Duel tare la Stuttgart intre doua rivale cu istorie bogata in circuit

Sursă foto: twitter.com

Poloneza Agnieszka Radwanska si rusoaica Ekaterina Makarova se infrunta, marti seara, in primul tur la turneul de la Stuttgart, cel mai puternic concurs al sapatmanii in circuitul feminin.

Niciodata in cele opt dispute de pana acum nu a existat vreun meci de trei seturi intre Radwanska si Makarova.

Fortuna ofera o cota atragatoare de 1.55 pentru respectarea acestei traditii de meciuri decise in doua seturi.

Radwanska, numarul 8 mondial, a invins-o de sase ori in cele opt dispute pe Makarova, jucatoare ajunsa pe locul 43 in lume, dupa ce la un moment dat a ocupat si ea pozitia a 8-a in ierarhia WTA.

Interesant este ca aceasta va fi prima disputa a celor doua pe zgura, pana acum intalnindu-se de sapte ori pe hard si o data pe iarba.

Radwanska a castigat ultimele trei meciuri, de fiecare data in minimum de seturi, in 2014 la Montreal, in 2015 la Wuhan si in 2016 la Beijing.

Ultima victorie obtinuta de Makarova dateaza de la Wimbledon 2014, cand rusoaica i-a administrat un set la zero lui Radwanska.

Radwanska nu a impresionat pana acum in acest an, avand 9 meciuri castigate si 7 pierdute. Cel mai bun rezultat a fost obtinut de poloneza la Sydney, in a doua saptamana a anului, cand a ajuns pana in finala fiind invinsa de Johanna Konta.

Eliminata in turul doi la Australian Open, Radwanska a parasit prematur intrecerile de la Indian Wells si Miami, de fiecare data in turul 3.

Makarova (8-8 in 2017) are drept rezultat etalon optimea de finala de la Australian Open, unde pierdea si ea in fata aceleiasi Konta. De la Dubai, in luna februarie, Makarova n-a mai legat doua victorii intr-un turneu.



Duel tare la Stuttgart intre doua rivale cu istorie bogata in circuit