Efortuna Sport

Duel tare la Lisabona intre Benfica si Eintracht Frankfurt

Sferturile Europa League programeaza si meciul dintre Benfica Lisabona si Eintracht Frankfurt, o confruntare deschisa oricarui rezultat.

Benfica porneste cu prima sansa pe hartie, iar statistica este de partea "Vulturilor". Echipa din Lisabona n-a pierdut niciun meci disputat in actualul sezon european pe Da Luz.

Mai mult decat atat, Benfica impresioneaza prin cifrele adunate: a marcat cel putin de doua ori in ultimele noua meciuri disputate.

Victorie Benfica
Egal
Victorie Frankfurt

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Eintracht Frankfurt se anunta o nuca tare pentru gruparea lusitana prin prisma celor cinci victorii consecutive obtinute inaintea meciului de joi seara si a celor 15 meciuri fara infrangere.

Gruparea germana n-a primit gol in ultimele sase meciuri, iar in Europa League a reusit eliminarea lui Inter Milano chiar pe terenul acesteia in runda precedenta.

Nici in aparare cei de la Eintracht Frankfurt nu se descurca rau, primind doar trei goluri in ultimele opt meciuri oficiale in toate competitiile.

In plus, Benfica trebuie sa fie atenta pe final de meci, unde Eintracht a marcat patru goluri din ultimele zece dupa minutul 80.



Duel tare la Lisabona intre Benfica si Eintracht Frankfurt