Efortuna Sport

Duel stelar intre Bayern si Liverpool pentru un loc in sferturi

Meciul de la Munchen dintre Bayern si Liverpool se prezinta drept o adevarata finala din optimi a Ligii Campionilor.

Fotbalul spectacol din cea mai importanta competitie europeana va fi mai sarac fara una dintre aceste doua echipe in fazele superioare din acest sezon, fara doar si poate.

In tur toata lumea se astepta la un adevarat festival al golurilor din partea a doua dintre cele mai ofensive echipe din Europa. A rezultat insa o remiza alba care trimite dubla in partida hotaratoare de la Munchen.

E greu de crezut, desi nu imposibil, sa avem prelungiri in meciul de miercuri seara. Ar inseamna inca un 0-0 in 90 de minute.

Bayern e favorita dupa cum vedem si din cotele acestui meci, iar bavarezii sunt hotarati sa-si croiasca drum spre a opta prezenta consecutiva in sferturile de finala.

Jurgen Klopp a intalnit-o pe Bayern ca antrenor al unei echipe adverse de 14 ori la Munchen si a castigat doar patru dintre intalniri. A pierdut de noua ori si o data a plecat cu o remiza.

De vazut cum va reactiona Liverpool pe un teren unde nu multe echipe se pot lauda ca au scapat fara infrangere, mai ales dupa ce in faza grupelor "cormoranii" au pierdut toate cele trei meciuri disputate in deplasare (la Napoli, Belgrad si Paris).

Zece goluri au marcat cele doua echipe in ultimele meciuri din competitile interne inaintea duelului de la Munchen. Bayern a demolat-o pe Wolfsburg chiar pe Fussball Arena, cu 6-0, in timp ce Liverpool a revenit de la 0-1 pentru a trece de Burnley pe Anfield, cu 4-2.

Echipele probabile

Bayern: Neuer; Rafinha, Süle, Hummels, Alaba; Martinez, Thiago, Gnabry, James, Ribéry; Lewandowski

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Fabinho, Henderson; Salah, Firmino, Mané



Duel stelar intre Bayern si Liverpool pentru un loc in sferturi