Efortuna Sport

Duel aprig pe Wembley intre Tottenham si Manchester City

Sursă foto: twitter.com/

Etapa a 10-a din Premier League se incheie, luni seara, cu un meci asteptat cu sufletul la gura nu doar de suporterii celor doua echipe implicate.

Tottenham si Manchester City sunt despartite de doar doua puncte in clasament, iar miza meciului direct este una uriasa.

Cu un succes, Tottenham ar urca pe podium la egalitate cu Chelsea, ocupanta locului secund in acest moment, in timp ce Manchester City nu concepe alt rezultat decat victoria pentru a ramane alaturi de Liverpool in fruntea ierarhiei.

Victorie Tottenham
Egal
Victorie Man.City

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

La Tottenham este asteptat sa revina Delle Alli dupa o accidentare care l-a tinut departe de gazon in ultimele patru meciuri. In continuare raman indisponibili fundasii Danny Rose si Jan Vertonghen.

De la City va lipsi mijlocasul Ilkay Gundogan, insa Fabian Delph a fost refacut si ar putea intra in meci.

Manchester City a invins-o pe Tottenham in finalul sezonului trecut pe acelasi Wembley, o arena cu un teren ale carui dimensiuni se potrivesc tehnicilor si rapizilor jucatori pregatiti de Pep Guardiola.

Spurs a pierdut zece din ultimele 15 meciuri cu City, incluzand aici si cele doua confruntari din sezonul precedent.

Doar pentru a doua oara in istorie City ar putea castiga doua meciuri la rand in deplasare contra lui Spurs.

Tottenham – Manchester City este duelul care a produs cele mai multe goluri in Premier League in ultimii sapte ani: 59 de goluri in 14 meciuri.

Tottenham a pierdut doar doua meciuri din ultimele 21 disputate in Premier League in calitate de gazda pe Wembley. Una dintre infrangeri a venit chiar in fata lui City, in aprilie 2018.

De sase ani Tottenham n-a mai pierdut un meci de campionat disputat intr-o zi de luni.

Doar doua infrangeri a suferit Guardiola in cele 13 confruntari cu omologul sau de la Tottenham, Mauricio Pochettino.



Duel aprig pe Wembley intre Tottenham si Manchester City