Efortuna Sport

Dinamo - Universitatea Craiova, duel istoric pentru titlu

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Mari rivale in fotbalul romanesc, Dinamo si Universitatea Craiova se intalnesc, duminica seara, de la ora 20:30 in etapa a 2-a din playoff.

Meciul programat pe Arena Nationala are implicatii majore in lupta pentru titlu, orice pas gresit poate cantari decisiv in ratarea cursei pentru prima pozitie.

Dinamo are o singura infrangere pe teren propriu in ultimele cinci meciuri jucate acasa, scor 1-2 cu Andone pe banca in fata celor de la Viitorul in 4 februarie 2017, la primul meci oficial din acest an.

Craiovaej0xMzU1MjQwOSZsPTAmcD01MDA4" target="_blank">Fortuna ofera o cota de 1.90 pentru miza ca ambele echipe vor marca in meciul de duminica seara.

De atunci “cainii” au castigat patru meciuri si au primit doar doua goluri, printre acestea si confruntarea cu Universitatea Craiova din sezonul regulat, un 2-1 dupa o partida extrem de atractiva.

In sase meciuri disputate pana acum de cele doua echipe dupa revenirea oltenilor pe prima scena, Dinamo si Craiova si-au impartit victoriile, alte doua meciuri terminandu-se la egalitate.

O singura disputa s-a incheiat fara goluri, la Craiova, pe 19 aprilie 2015.

Universitatea Craiova are o singura victorie in ultimele cinci etape, contra celor de la Gaz Metan in urma careia oltenii si-au asigurat prezenta in playoff.

Actuala echipa a Baniei nu a castigat niciodata in Liga 1 pe terenul lui Dinamo.

Echipele probabile

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip - Busuladzic, Nistor - Hanca, Palic, Bumba - Nemec.

Craiova: Calancea - Dimitrov, Kelic, Barthe, Bucurica - Screciu, Mateiu, Baluta - Gustavo, Ivan, Bancu.



Dinamo - Universitatea Craiova, duel istoric pentru titlu