Efortuna Sport

Dinamo – CFR Cluj: ultima sansa a cainilor la titlu

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cu orgoliul serios sifonat dupa infrangerea suferita in derby-ul cu Steaua din etapa precedenta, Dinamo cauta revansa in fata celor de la CFR Cluj, o echipa venita la Bucuresti cu moralul extrem de ridicat dupa 4-1 in deplasare cu CS Universitatea Craiova.

Ambele echipe nu au in vedere decat obtinerea celor trei puncte intr-un context in care orice pas gresit echivaleaza cu iesirea din lupta pentru titlu.

Dinamo a suferit o singura infrangere pe teren propriu in ultimele sase meciuri, 1-2 cu Viitorul, pe vremea cand echipa inca era condusa de Ioan Andone. In rest, “cainii” au obtinut patru victorii si o remiza in meciurile jucate acasa.

Fortuna ofera o cota de 2.45 pentru victoria lui Dinamo in meciul de miercuri seara.

Interesant este ca Vasile Miriuta, tehnicianul celor de la CFR Cluj despre care Cosmin Contra a spus ca i-ar putea urma pe banca lui Dinamo, nu a pierdut niciodata in meciurile cu echipa din Stefan cel Mare (3 victorii si 3 remize).

Doar o singura data s-au mai infruntat pana acum Contra si Miriuta in Liga 1, fara ca vreunul dintre cei doi sa iasa castigatori. Vorbim de partida Petrolul – Ceahlaul 1-1 din editia 2013/2014 a Ligii 1.

Dinamo n-a mai invins-o pe CFR Cluj in campionat de patru ani, mai precis de la un 1-0 obtinut in Gruia. Au urmat trei remize si nu mai putin de cinci victorii pentru ardeleni.

Doua egaluri si sase infrangeri are Dinamo in ultimele opt meciuri disputate pe teren propriu impotriva celor de la CFR Cluj, echipa in fata careia a pierdut dramatic finala Cupei Romaniei sezonul precedent.



Dinamo – CFR Cluj: ultima sansa a cainilor la titlu