Efortuna Sport

Dinamo - Botosani, meci de totul sau nimic pentru gazde

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Trimisa dincolo de linia locurilor de playoff, Dinamo este condamnata sa castige toate cele trei meciuri ramase de disputat din sezonul regulat.

Prima partida este contra celor de la FC Botosani, echipa aflata la doar trei puncte in spate si care, teoretic, cu o victorie ar trage sperante pentru playoff.

Fortuna ofera o cota de 1.70 pentru o victorie a lui Dinamo.

Pentru Dinamo meciul programat de la ora 20:30 pe Arena Nationala reprezinta inceputul erei Cosmin Contra, tehnician care a preluat echipa in urma cu doar cateva zile si care are misiunea de a salva corabia aflata in deriva.

Doua infrangeri a suferit Dinamo in primele doua partide din 2017, iar prin aducerea lui Contra intreaga suflare alb-rosie spera sa se produca socul mult asteptat pentru calificarea in playoff.

Din 2012 Dinamo n-a mai pierdut in confruntarile cu echipele din Moldova (1-2 cu Vaslui). De atunci si pana acum gazdele meciului de luni seara au inregistrat noua victorii si patru remize.

FC Botosani a castigat ultima oara in deplasare pe 21 septembrie 2016, 2-0 la Chiajna. Doar o remiza fara goluri a mai obtinut echipa lui Leo Grozavu de atunci pe teren strain, cu Steaua, si a pierdut restul de cinci meciuri.

Aceasta va fi a saptea confruntare intre Dinamo si FC Botosani in campionat, raportul victoriilor fiind de 3-2 in favoarea lui “Cainilor”. Singurul meci fara goluri a avut loc pe 3 aprilie 2015 in Stefan cel Mare.

FC Botosani a castigat meciul tur, cu 2-1, la capatul unui meci cu erori grave de arbitraj.



Dinamo - Botosani, meci de totul sau nimic pentru gazde