Efortuna Sport

Deplasare periculoasa pentru Manchester United in Rusia

Duelul dintre Rostov si Manchester United este unul special din mai multe puncte de vedere si o partida considerata cu un grad ridicat de risc, aceasta dupa incidentele care au avut loc intre suporterii englezi si cei rusi la EURO 2016.

Aproximativ 500 de suporteri englezi s-au incumetat sa bata drumul de aproape 3000 km pana la Rostov, unde echipa locala va intalni pentru prima data in istorie o reprezentanta a Albionului.

Manchester United este neinvinsa in cele patru vizite pe care le-a facut pana acum in Rusia, unde a obtinut o victorie si trei remize.

Fortuna ofera o cota de 1.80 pentru o victorie a celor de la United joi seara la Rostov.

Rostov a pierdut o singura data pe teren propriu in sapte meciuri europene. Echipa la care este legitimat si internationalul roman Andrei Prepelita a obtinut trei victorii si tot atatea remize.

In actualul sezon european Rostov a pierdut un meci din cele cinci disputate acasa, 0-1 cu Atletico Madrid, in rest a remizat cu Anderlecht si PSV (2-2), a invins pe Ajax (4-1) si Bayern Munchen (3-2).

Manchester United a pierdut doua meciuri in deplasare, dar le-a castigat pe ultimele doua, ultima oara la Saint-Etienne cu 1-0 in saisprezecimi.

Pentru echipa pregatita de Jose Mourinho Europa League are o miza speciala, oferind acel loc in sezonul viitor de Liga Campionilor pe care Manchester United nu este sigura ca-l poate obtine in competitia interna.

Partida de la Rostov va fi arbitrata de neamtul Felix Zwayer.



Deplasare periculoasa pentru Manchester United in Rusia