Efortuna Sport

Deplasare la inaltime pentru Argentina in preliminariile Cupei Mondiale

Sursă foto: twitter.com

Cu moralul ridicat dupa victoria cu Chile, scor 1-0, din etapa anterioara, Argentina joaca la inaltime, marti noapte, contra Boliviei.

Penultima in clasament, cu doar 7 puncte adunate pana acum, natiunea din Anzi a oferit numeroase surprize de-a lungul timpului in meciurile disputate pe teren propriu contra granzilor din America de Sud.

De altfel cele doua victorii obtinute de bolivieni in aceasta campanie de calificare pentru Cupa Mondiala din Rusia au fost obtinute pe teren propriu.

Fortuna ofera o cota de 1.80 pentru victoria Argentinei.

Clasata pe locul al treilea, la opt puncte de liderul Brazilia, nationala Argentinei nu-si permite pasi gresiti, tinand cont ca lupta pentru primele patru pozitii care asiguar calificarea directa ramane una extrem de incinsa.

Argentina se prezinta inaintea meciului cu Bolivia dupa trei meciuri fara victorie in deplaare, 2-2 cu Venezuela si Peru, respectiv un 0-3 cu Brazilia.

Cu toate acestea, Argentina nu a mai pierdut de sapte intalniri in fata Boliviei si a castigat ultimele patru dispute, insa doar un meci din acestea s-a disputat pe terenul bolivienilor (1-1 in 2013).

In ultimele cinci meciuri jucate de Bolivia pe teren propriu cu Argentina echipa mai slab cotat a reusit sa o incurce pe fosta campioana mondiala, obtinand doua victorii si tot atatea remize.

De referinta ramane victoria cu 6-1 pe care bolivienii au obtinut-o in 2009 chiar pe stadionul din La Paz care gazduieste intalnirea de marti.



Deplasare la inaltime pentru Argentina in preliminariile Cupei Mondiale