Efortuna Sport

CSM Poli Iasi – Astra: finala de playoff pentru giurgiuveni

Sursă foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Campioana Astra Giurgiu sustine, joi seara de la 20:00, restanta cu CSM Poli Iasi din etapa a 23-a si, in eventualitatea unui succes, echipa lui Marius Sumudica ar obtine calificarea in playoff inaintea ultimei etape din sezonul regulat.

Iesenii nu mai au nicio sansa la playoff si stau destul de bine in clasament pentru a nu avea emotii la finalul sezonului, locul 10 cu 26 de puncte, insa formatia lui Eugen Neagoe are o mare dorinta de revansa.

In urma cu doar cateva zile echipa din Copou a pierdut la ultima faza partida cu CFR Cluj, dupa ce reusise egalarea de asemenea in prelungiri cu un sut al lui Cristea din lovitura libera.

Pe teren propriu CSM Poli Iasi are cinci victorii, tot atatea infrangeri si doua egaluri, cu un golaveraj de 14-13. Iesenii au primit gol acasa in sase din ultimele noua meciuri de campionat. Mai mult decat atat, apararea echipei lui Neagoe a incasat gol in ultimele cinci meciuri din Liga 1.

Fortuna ofera o cota de 1.70 pentru victoria Astrei.

Astra Giurgiu traverseaza o forma de invidiat in campionat si vine la Iasi dupa sase victorii la rand. In acest interval campioana a marcat de zece ori si a primit doar doua goluri. Cu o infrangere la Iasi echipa lui Sumudica si-ar putea lua adio de la playoff.

Astra n-a mai pierdut din 27 noiembrie 2016, 0-2 in deplasare cu Poli Timisoara, iar in deplasare formatia giurgiuveana are cinci victorii, trei remize si patru infrangeri.



CSM Poli Iasi – Astra: finala de playoff pentru giurgiuveni