Efortuna Sport

CSM Bucuresti - Larvik, meci de unu solist pentru echipa noastra

Sursă foto: facebook.com/larvikhk

Pentru CSM Bucuresti meciul de vineri seara cu Larvik, programat de la 19:30 in Sala Polivalenta din Capitala si transmis aici LIVE TEXT, reprezinta o prima finala in continuarea drumului spre apararea trofeului Ligii Campionilor cucerit in 2016.

CSM Bucuresti reia competitia de pe ultimul loc in a doua grupa principala, cu doar doua puncte in cont, dupa o prima faza a competitiei in care a luptat din greu pentru a prinde un loc de calificare.

Echipa bucuresteana a schimbat antrenorul din mers si a renuntat la danezul Jakob Vestergaard inaintea returului cu Rostov, iar instalarea lui Aurelian Rosca a produs in cele din urma socul scontat. 

Doua victorii la rand pentru CSM Bucuresti si asigurarea calificarii in faza a doua a grupelor cu puncte in clasament.

Chiar daca a pierdut la fel de multe meciuri in prima faza a grupelor ca si CSM Bucuresti, trei la numar adica, Larvik reia competitia cu patru puncte in clasament in urma celor doua victorii obtinute cu Esbjerg, cealalta echipa cu doua puncte din grupa.

Din acest motiv meciul de vineri seara este unul in care CSM Bucuresti n-are decat varianta victoriei, un meci de unu solist pentru care Fortuna ofera o cota de 1.25.

In pauza de iarna echipa bucuresteana a pierdut-o pe Cristina Varzaru, accidentata, si din acest motiv a fost transferata in regim de urgena daneza Simone Bohme.

CSM Bucuresti este echipa cu cele mai putine goluri marcate intre competitioarele din a doua grupa principala (96) si are al doilea cel mai slab atac dintre echipele ramase in competitie. Doar nemtoaicele de la Thuringer au inscris mai putin in acest sezon (91 goluri).

Larvik a dat la fel de mult precum a luat in acest sezon, avand plus unu golaveraj (114-113).

La Fortuna se poate paria de asemenea pe numarul de goluri marcate pe fiecare repriza in parte sau per totalul intalnirii, aceasta in conditiile in care toata lumea este de acord ca meciul va fi decis de apararile celor doua echipe.



CSM Bucuresti - Larvik, meci de unu solist pentru echipa noastra