Efortuna Sport

Craiova - Gaz Metan, confruntarea de care pe care pentru playoff

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial

Universitatea Craiova si Gaz Metan Medias disputa, duminica seara de la 20:30, un meci decisiv pentru calificarea in playoff.

Dupa ce au cochetat cu primele locuri din clasament in prima parte a sezonului, oltenii au ajuns in situatia de a tremura pentru prezenta in playoff ca urmare a celor trei infrangeri la rand din acest an.

De la 5-0 cu FC Voluntari in prima etapa programata in 2017, Universitatea Craiova n-a mai obtinut niciun punct pierzand cu FC Botosani (0-1), Steaua (1-2) si Dinamo (1-2).

Craiova lui Multescu are nevoie de un punct contra celor de la Gaz Metan pentru a prinde un loc in playoff.

In imposibilitate de a juca la Craiova si nici macar la Severin, oltenii disputa aceasta partida decisiva la Pitesti in Trivale. Palmaresul oltenilor pe teren propriu in acest sezon este de noua victorii, o remiza si doua infrangeri.

De cealalta parte, Gaz Metan Medias are nevoie de victorie pentru a nu sta la mana celorlalte rezultate. Formatia pregatita de Cristi Pustai a obtinut puncte in noua din ultimele 12 deplasari (patru succese si cinci remize).

Pont

Multescu si Pustai s-au mai intalnit de sase ori pana acum si fiecare confruntare directa a consemnat cel putin doua goluri pe tabela. Fortuna ofera o cota de 2.35 ca ambele echipe vor marca si in meciul de duminica seara.

Statistica

Craiova n-a invins-o niciodata pe Gaz Metan Medias in cele trei confruntari care au avut loc dupa revenirea oltenilor in prima liga. Ardelenii au castigat o data, in august 2014 pe teren propriu cu 1-0, iar alte doua partide s-au incheiat la egalitate, 1-1 si 2-2.



Craiova - Gaz Metan, confruntarea de care pe care pentru playoff