Efortuna Sport

Craiova - Astra, duel cu repetitie

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Echipele U Craiova 1948 CS si Astra Giurgiu se intalnesc, duminica seara, in prima etapa din playoff la sase zile distanta dupa ultima partida directa.

In ultima etapa a sezonului regular astralii s-au impus, cu 2-1 in Banie, meci in timpul caruia suporterii craioveni i-au apostrofat pe unii dintre jucatorii pregatiti de Devis Mangia.

Tehnicianul italian le-a luat apararea fotbalistilor sai, pentru ca in final si acesta sa recunoasca franc: "am exagerat".

Victorie Craiova
Egal
Victorie Astra

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Victoria obtinuta de Astra in ultima etapa a sezonului regular a pus capat unei serii de noua meciuri fara infrangere pentru Craiova pe teren propriu in campionat.

Astra traverseaza o perioada de invidiat, cu zece meciuri de campionat fara sa fi cunoscut gustul amar al infrangerii. In acest interval, echipa lui Costel Enache a obtinut sase victorii si patru remize.

Craiova a incheiat sezonul regular cu al doilea cel mai bun atac din Liga 1, cu 43 de goluri marcate.

Oltenii sunt pe primul loc la capitolul goluri marcate din faze fixe (18). De asemenea, Craiova a avut cea mai buna posesie din sezonul regular, 59 de procente.

Meciul de duminica seara va fi interesant si din perspectiva celor doua aparari. Astra are a doua defensiva din campionat (23 goluri primite), iar Craiova pe a treia (24).

U Craiova vs Astra în Liga 1: 14 jocuri - 3 victorii U Craiova - 4 remize - 7 succese Astra.

Palmares cu U Craiova gazdă: 7 jocuri - un succes U Craiova - două remize - 4 victorii Astra.



Craiova - Astra, duel cu repetitie