Efortuna Sport

Continua minunea Leicester in Liga Campionilor?

Leicester City, surprinzatoarea campioana a Angliei din sezonul precedent, se afla in fata unei mari incercari, si anume calificarea in semifinalele Ligii Campionilor.

Dupa 0-1 in mansa tur pe terenul celor de la Atletico Madrid, finalista editiei precedente, Leicester City strange randurile pentru a incerca o noua “remontada” in varianta Shakespeare.

In optimi, Leicester a intors calificarea in fata celor de la FC Sevilla, dupa ce pierduse de asemenea in mansa tur pe teren strain.

Fortuna ofera o cota de 4.00 pentru victoria lui Leicester.

Gazdele sunt impulsionate de statistica pozitiva pe teren propriu, pana acum Leicester castigand fara exceptie toate meciurile disputate acasa in Liga Campionilor.

Exista si motive de ingrijorare pentru Craig Shakespeare din cauza problemelor de sanatate, Mendy si Wague fiind complet iesiti din calcule. Huth este suspendat, iar Morgan si Slimani dati ca incerti.

Echipele probabile

Leicester: Schmeichel; Simpson, Morgan, Benalouane, Fuchs; Mahrez, Ndidi, Drinkwater, Albrighton; Okazaki; Vardy.

Atletico: Oblak; Juanfran, Savić, Godín, Filipe Luís; Carrasco, Saúl, Gabi, Koke; Griezmann, Gameiro.

Forma de moment

De trei meciuri n-a mai castigat Leicester o partida, mai precis de la un 2-0 cu Sunderland in Premier League pe 4 aprilie. De atunci au urmat doua infrangeri la rand si o remiza in urma cu trei zile, 2-2 pe terenul lui Crystal Palace.

Atletico are patru victorie si o remiza in ultimele cinci meciuri disputate in toate competitiile, si un singur gol primit in derby-ul cu Real Madrid (1-1).

Arbitru

Partida va fi arbitrata de o brigada din Italia, cu Gianluca Rocchi la centru.

Istorie

De doua ori s-au mai intalnit cele doua formatii pe terenul lui Leicester si echipa engleza nu a castigat niciodata. A fost un 1-1 in 1961 si un 0-2 in 1997.



Continua minunea Leicester in Liga Campionilor?