Efortuna Sport

Concordia Chiajna cauta la Botosani prima victorie in playout

Sursă foto: fcbotosani.ro

Playout-ul Ligii 1 s-a rupt in doua, intre echipele pentru moment lipsite de grija retrogradarii, asa cum este FC Botosani, si echipele care trag din greu pentru a ramane in prima liga, cazul celor de la Concordia Chiajna.

Din acest punct de vedere meciul celor doua programat vineri seara (20:00) se anunta unul extrem de aprig.

De zece ori s-au intalnit cele doua formatii in Liga 1, iar jumatate dintre aceste partide s-au incheiat la egalitate. In trei randuri au castigat cei din Botosani si de doua ori victoria a revenit ilfovenilor.

Concordia-Chiajnaej0xMzU1MjQwOSZsPTAmcD01MDA4" target="_blank">Fortuna ofera o cota de 1.85 pentru victoria celor de la Botosani.

FC Botosani are doua victorii din cele cinci pe care le-a gazduit pana acum contra celor de la Concordia Chiajna.

Doua partide au fost de cate sase goluri fiecare, un 3-3 in 2014 si un 5-1 in 2015, iar o singura disputa s-a incheiat fara goluri.

La ultima intalnire scorul final a fost 1-1, cu Chiajna in postura de gazda.

Leo Grozavu, antrenor suspendat doua runde pentru lovirea jucatorului Catalin Golofca la meciul cu Astra din sezonul regulat, nu va putea miza in meciul de vineri seara pe Bogdan Ungurusan (suspendat) si pe Stelian Cucu (accidentat).

FC Botosani este la 7 puncte de baraj, iar in trei din ultimele patru goluri nu a primit gol. Doar ACS Poli Timisoara a castigat la Botosani in 2017.

Concordia Chiajna se afla pe loc direct retrogradabil dupa cinci etape din playout si este singura echipa dintre cele opt aflate in lupta pentru mentinerea in Liga 1 care nu a castigat in partea secunda a sezonului.

Ultimul succes al ilfovenilor dateaza din 19 aprilie, cand invingeau Dinamo pe teren propriu in finalul sezonului regulat.



Concordia Chiajna cauta la Botosani prima victorie in playout