Efortuna Sport

Chiajna - Iasi, duelul contrastelor in playout

Sursă foto: facebook.com/csconcordiachiajna

Meci extrem de interesant, vineri seara, in deschiderea etapei a 8-a din playout-ul Ligii 1 intre Concordia Chiajna, singura echipa fara victorie, si CSM Poli Iasi, echipa care nu a pierdut pana acum nicio partida in cele sapte meciuri din extrasezon.

Ajunsa pe loc direct retrogradabil dupa seria de rezultate negative, Concordia Chiajna trage in continuare speranta chiar la evitarea locului de baraj, dupa cum afirma antrenorul Dan Alexa.

“Ei sunt neinvinsi, iar noi nu am castigat niciun meci. Ar cam fi timpul sa o facem. De acum incepe returul in playout si nu trebuie sa mai facem pasi gresiti”, a declarat “Chirurgul”.

Fortuna ofera o cota de 2.10 pentru prima victorie a celor de la Chiajna in playout.

Chiajna se afla la cinci puncte de Timisoara, prima echipa salvata de la retrogradare daca in acest moment s-ar trage linie, iar ilfovenii au nevoie disperata de o victorie pentru a lua o gura de oxigen in lupta crancena din subsolul clasamentului.

Ultima victoria a celor de la Concordia Chiajna dateaza din 19 februarie.

De cealalta parte, CSM Poli Iasi este de departe prin jocul aratat cea mai solida echipa din playout. Mai mult decat atat, statistica arata ca moldovenii nu au primit gol in precedentele patru deplasari, iar la Chiajna au o singura infrangere in ultimele cinci meciuri.

Pana acum la Chiajna s-au disputat 5 meciuri si de trei a fost remiza la finalul celor 90 de minute, asa cum s-a intamplat si la partida din sezonul regulat in august 2016 (0-0).

CSM Poli Iasi a castigat pe teren propriu cea mai recenta disputa cu Chiajna, scor 3-1, cu o dubla a lui Andrei Cristea.



Chiajna - Iasi, duelul contrastelor in playout