Efortuna Sport

Chiajna - Dinamo, un meci de sase puncte pentru ambele echipe

Partida dintre Concordia Chiajna si Dinamo trage cortina, luni seara, peste etapa cu numarul 23 in Liga 1 si va fi un meci cu implicatii majore pentru ambele echipe.

In acest sezon cei de la Concordia Chiajna au castigat doar doua meciuri pe propriul teren, 1-0 cu Gaz Metan si 1-0 cu Steaua, pentru ca in rest sa adune trei remize si sa sufere sase infrangeri.

Din aceasta cauza echipa ilfoveana ocupa ultimul loc intr-o ierarhie a partidelor disputate acasa.

Fortuna ofera o cota de 2.05 pentru victoria lui Dinamo la Chiajna.

Dinamo a plecat neinvinsa din sase deplasari, interval in care au inregistrat trei remize (0-0 cu CFR, 1-1 cu Steaua, 1-1 cu Viitorul) si au obtinut trei victorii (4-1 cu Astra, 2-1 cu Poli Timişoara, 2-1 cu FC Voluntari).

Cu toate acestea, Dinamo a primit cel putin un gol in 10 din ultimele 11 meciuri disputate in deplasare. Exceptie face meciul cu CFR Cluj din 8 august 2016.

Acesta va fi al 12-lea meci in Liga 1 intre Concordia Chiajna si Dinamo, palmaresul fiind favorabil “cainilor”. Dinamo a castigat de sapte ori, in timp ce Chiajna are doar doua victorii, una dintre acestea pe teren propriu.

Sezonul trecut Dinamo a marcat de sapte ori in poarta ilfovenilor in victorii 3-1 la Chiajna si 4-0 pe teren propriu.

In turul actualei editii de campionat Concordia s-a impus in Stefan cel Mare, cu 1-0, prin golul lui Cristescu din pasa lui Bucurica. 

Dinamo are nevoie disperata de victorie pentru a ramane in cursa de calificare in playoff, in timp ce Chiajna vrea sa depaseasca locul 12, loc de baraj pentru mentinerea in Liga 1.



Chiajna - Dinamo, un meci de sase puncte pentru ambele echipe