Efortuna Sport

Chelsea – Southampton, meciul care ii poate apropia pe londonezi de titlu

Cu o linie impresionanta de clasament pe teren propriu in acest sezon, Chelsea poate face marti seara un nou pas spre titlul in Premier League la finalul meciului cu Southampton. Chelsea are patru puncte in fata lui Tottenham cu sase etape inaintea finalului de sezon.

Echipa pregatita de Antonio Conte a castigat 11 din ultimele 12 meciuri pe teren propriu, singura infrangere veninnd pe 1 aprilie, surprinzator, 1-2 cu Crystal Palace.

De atunci, la precedenta aparitie pe Stamford Bridge, Chelsea a dispus de Manchster City, cu 2-1.

Fortuna ofera o cota de 1.90 pentru o miza ca ambele echipe vor marca in meciul de marti seara.

Capitanul Gary Cahill si-a reluat antrenamentele dupa o gastroenterita, iar Diego Costa si Eden Hazard isi pot face revenirea in primul 11, dupa ce au fost menajati la meciul de Cupa Angliei cu Tottenham.

In pofida diferentei de valoare si a prapastiei din clasament, statistica arata ca Chelsea a avut mereu in ultimul timp meciuri dificile cu Southampton pe teren propriu.

Doar de trei ori in ultimele opt confruntari la Londra victoria a revenit celor de la Chelsea, iar sezonul precedent “Sfintii” au castigat, cu 3-1.

Chiar si asa, rezultatul mai sus amintit a fost doar una dintre cele doua victorii pe care Southampton le-a obtinut in ultimele 16 meciuri cu Chelsea.

Southampton vine la Londra dupa ce a castigat trei din ultimele patru meciuri disputate in deplasre, interval in care a marcat nu mai putin de 10 goluri.

Cu toate acestea, echipa pregatita de Claude Puel n-a izbutit in acest sezon inca sa invinga o echipa din topul sase al clasamentului din Premier League.



Chelsea – Southampton, meciul care ii poate apropia pe londonezi de titlu