Efortuna Sport

Chelsea, mare favorita in deplasare cu West Ham

Sursă foto: twitter.com

Derby londonez luni seara in Premier League intre West Ham United si Chelsea, doua echipe despartite de o diferenta uriasa in clasament, mai precis 30 de puncte.

Chelsea conduce ierarhia cu un avans de sapte puncte in fata principalei urmaritoare Tottenham si are nevoie de victorie pentru a pastra diferenta linistitoare fata de ultima echipa in fata careia a pierdut.

Din 4 ianuarie cei de la Chelsea sunt neinvinsi si vorbim de noua meciuri in toate competitiile dintre care au fost castigate sapte.

Fortuna ofera o cota de 1.57 pentru victoria lui Chelsea cu West Ham.

West Ham vine dupa doua remize, 2-2 cu West Brom acasa si 1-1 la Watford, iar ultimul succes dateaza din 4 februarie, 3-1 la Southampton. Ultimul nume mare care a venit pe Stadionul Olimpic, Manchester City, le-a dat cu terenul in cap “ciocanarilor”, scor 4-0.

Intalniri directe

West Ham a castigat ultimele doua meciuri pe teren propriu cu Chelsea de fiecare data cu acelasi scor, 2-1, iar succesul din sezonul precedent este singurul in ultimele opt confruntari de Premier League.

Pont

West Ham a primit gol de fiecare data in ultimele cinci meciuri, in timp ce liderul Chelsea a reusit sa nu primeasca gol doar in doua din ultimele opt partide de campionat.

Mai mult decat atat, Antonio Conte a pierdut doua din ultimele trei derby-ul londoneze disputate in deplasare, cu Arsenal si Tottenham. 



Chelsea, mare favorita in deplasare cu West Ham