Efortuna Sport

CFR Cluj incearca imposibilul la Malmo

Sursă foto: twitter.com/malmo_ff

Campioana CFR Cluj se afla in fata celui mai important test al inceputului de sezon, un meci al adevarului impotriva suedezilor de la Malmo. LIVE Malmo - CFR Cluj (20:15)

CFR Cluj e condamnata sa marcheze in Suedia pentru a anula avantajul luat de Malmo dupa o prima mansa de cosmar in care jucatorii pregatiti la vremea respectiva de Edi Iordanescu n-au tras nici macar un sut pe poarta.

Intre timp Iordanescu a fost debarcat de la carma echipa si in locul acestuia instalat portughezul Antonio Conceicao, dar CFR Cluj a dezamagit si la primul meci cu acesta pe banca, terminand la egalitate in deplasare cu nou-promovata Dunarea Calarasi.

Victorie Malmo
Egal
Victorie CFR Cluj

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Practic in patru meciuri oficiale CFR Cluj a marcat doar doua goluri. O reusita din penalty in Supercupa de la Craiova si un gol cu capul reusit de fundasul Vinicius in campionat cu Botosani.

De doua goluri au nevoie clujenii la Malmo pentru a forta calificarea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde ar putea intalni Ludogoret sau Vidi, echipa din Ungaria.

Malmo are un parcurs formidabil in ultima perioada, castigand sase din ultimele sapte meciuri disputate in toate competitiile. Din 16 mai adversara CFR-ului n-a mai pierdut un meci oficial.

La partida de pe Swedbank Arena, stadion construit in 2009, vor asista peste 15.000 de spectatori.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Scotia, cu Andrew Dallas la centru.

Echipa care pierde aceasta dubla mansa continua aventura in Europa League si va juca in turul 3 preliminar cu invingatoarea dintre Sutjeska si Alashkert.



CFR Cluj incearca imposibilul la Malmo