Efortuna Sport

CFR Cluj - FCSB, derby-ul egalurilor. Cine va reusi prima victorie in Gruia dupa trei ani?

Sursă foto: facebook.com/fcsbofficial

Derby-ul rundei a opta in Liga 1 se disputa, duminica seara, in Gruia, intre formatiile care s-au luptat pentru titlul de campioana sezonul precedent pana in etapa de final a intrecerii interne.

Pentru CFR Cluj si FCSB duelul de duminica seara este unul al orgoliilor, dar si al orgoliilor ranite, ambele echipe ratand de putin calificarea in grupele Europa League.

Putin mai mult in cazul CFR-ului, tinand cont de rusinea traita de gruparea ardeleana contra luxemburghezilor de la Dudelange.

Victorie CFR Cluj
Egal
Victorie FCSB

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Antonio Conceicao a fost pastrat pe banca tehnica, dar aceasta si in virtutea faptului ca este deja al doilea antrenor al clujenilor in acest sezon.

O eventuala infrangere in meciul cu FCSB ar putea duce in cele din urma la demiterea portughezului, mai ales ca CFR Cluj vine dupa o infrangere pe teren propriu cu Viitorul, scor 1-2.

Infrangere de care FCSB n-a profitat, scapand printre degete victorie cu FC Botosani, meci incheiat la egalitate dupa ce echipa ros-albastra a avut 2-0 pe tabela in prima repriza.

Ultimele patru meciuri intre CFR Cluj si FCSB programate in Gruia s-au incheiat la egalitate, de trei ori 1-1 si un 0-0. In 2015 CFR Cluj s-a impus ultima oara acasa in fata bucurestenilor, iar FCSB n-a mai castigat pe terenul rivalei din Ardeal de la un 1-0 inregistrat in 2014.

Echipele probabile

CFR Cluj: Fernandez - Manea, Vinicius, Lang, Camora - Djokovic, Males, Culio - Ioniţă, Tucudean, Omrani; Antrenor: Antonio Conceicao.

FCSB: Bălgrădean - R.Benzar, Planic, Bălaşa, Stan - Nedelcu, Filip - Roman, Tănase, Teixeira - Gnohere; Antrenor: Nicolae Dica.

Statistici

CFR vs FCSB în Liga 1: 50 jocuri - 11 victorii CFR - 19 remize - 20 victorii FCSB.

Palmares cu CFR gazdă: 25 jocuri - 8 victorii CFR - 10 remize - 7 victorii FCSB.



CFR Cluj - FCSB, derby-ul egalurilor. Cine va reusi prima victorie in Gruia dupa trei ani?