Efortuna Sport

CFR Cluj - Astra, meci de totul sau nimic pentru ambele echipe

Sursă foto: facebook.com/afcastragiurgiu

Vineri seara debuteaza in Gruia de la 20:30 a doua etapa din playoff si pe dreptunghiul verde se intalnesc CFR Cluj si Astra Giurgiu, doua echipe sifonate in prima runda.

CFR Cluj a fost singura echipa care a pierdut in prima runda de playoff, 0-2 in deplasare cu Steaua, in timp ce Astra si-a vazut oprita seria de opt victorii la rand dupa remiza 0-0 de pe teren propriu cu Universitatea Craiova.

Pe teren propriu CFR Cluj s-a dovedit o forta in actualul sezon de Liga 1 si are o singura infrangere acasa in ultimele 23 de meciuri, un 0-1 cu Pandurii in 28 noiembrie 2016. In rest, echipa pregatita de Vasile Miriuta are 13 victorii si 9 remize.

CFR Cluj este favorita la Fortuna cu o cota de 2.25 pentru victorie in meciul de vineri seara.

Astra Giurgiu vine in Gruia cu o linie de clasament impresionanta in ceea ce priveste meciurile disputate in deplasare. O singura infrangere in ultimele opt meciuri jucate afara pentru campioana Romaniei, care a pierdut ultima oara pe teren strain la Timisoara in 28 noiembrie 2016, cu 2-0. De atunci giurgiuvenii au doua remize si cinci succese.

De 16 ori s-au mai intalnit cele doua echipe in Liga 1, CFR Cluj fiind in avantaj (7-3 raportul victoriilor). In Gruia s-au disputat pana acum opt jocuri, de patru ori victoria revenind gazdelor si o singura data Astra a plecat cu toate punctele.

Din 27 aprilie 2014 Astra Giurgiu n-a mai invins-o in campionat pe CFR Cluj, scor 1-0 pe teren propriu.

Cea mai recenta confruntare, pe 1 decembrie 2016, a fost castigata de CFR Cluj in deplasare, cu 2-1. In sezonul regulat CFR Cluj a obtinut toate cele sase puncte in disputele cu Astra, iar statistica arata ca giurgiuvenii au incasat zece goluri in ultimele trei meciuri jucate in Gruia.



CFR Cluj - Astra, meci de totul sau nimic pentru ambele echipe