Efortuna Sport

Buturuga mica Rostov vrea sa rastoarne carul mare in Manchester

Sursă foto: twitter.com

Dupa 1-1 pe teren propriu rusii de la Rostov au luat cu asalt Manchester cu gandul de a produce surpriza si a elimina pe Manchester United in optimile Europa League.

Gazdele nu vor putea conta pe capitanul Wayne Rooney si pe Anthony Martial, ambii accidentati, in timp ce de la oaspeti va lipsi de asemenea capitanul de drept Alexander Gatkan, suspendat.

Dincolo de miza calificarii in faza urmatoare a competitiei, pentru Manchester United perspectiva castigarii Europa League devine tot mai atractiva prin prisma locului oferit in viitoarea editie a Ligii Campionilor.

Fortuna ofera o cota de 2.25 pentru o miza ca ambele echipe vor marca pe Old Trafford.

“Vom face tot posibilul pentru a fi in editia urmatoare a Ligii Campionilor”, a spus cat se poate de clar mijlocasul belgian Marouane Fellaini.

Cele doua echipe s-au intalnit pentru prima data in urma cu o saptamana la Rostov, cand formatia la care este legitimat si internationalul roman Andrei Prepelita a jucat in premiera contra unei formatii din Anglia.

Manchester United a mai disputat zece meciuri cu echipe din Rusia si a castigat doar de doua ori. La fel de adevarat este si ca sapte dintre meciuri s-au incheiat la egalitate. Singura infrangere dateaza din Supercupa Europei, editia 2008, 1-2 cu Zenit.

"Ambele echipe au istoria lor, dar noi suntem aici pentru a face istorie", a declarat antrenorul lui Rostov, Ivan Daniliants.

Pont

Rostov nu a castigat in ultimele cinci deplasari europene inregistrand trei remize si doua infrangeri.



Buturuga mica Rostov vrea sa rastoarne carul mare in Manchester