Efortuna Sport

Botosani si Gaz Metan deschid etapa a 11-a din playout. Cine se va impune?

Etapa a 11-a din playout incepe, vineri seara, pe stadionul Municipal din Botosani cu meciul dintre echipa locala si Gaz Metan Medias, liderul din playout.

Ambele echipe sunt scapate de grijile retrogadarii cu patru meciuri ramase din actualul sezon si astfel ca ne putem astepta la un meci deschis, spectaculos.

FC Botosani a suferit o singura infrangere in ultimele sase partide de campionat, 0-1 pe terenul lui Dinamo. In rest, echipa lui Liviu Ciobotariu a inregistrat patru victorii si o remiza. Moldovenii au castigat ultimele doua meciuri cu acelasi scor, 2-0 si au marcat cel putin doua goluri in ultimele patru partide.

Victorie Botosani
Egal
Victorie Gaz Metan

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

O singura infrangere are si Gaz Metan Medias la activ in ultimele sase partide de campionat si tot in fata lui Dinamo, 0-2 in Stefan cel Mare. Mediesenii n-au mai castigat din 3 mai, cand au trecut pe teren propriu de Hermannstadt, cu 4-1. La ultimul meci au remizat acasa cu Poli Iasi in inferioritate numerica, scor 1-1.

Cele doua echipe sunt la al patrulea meci in acest sezon si au impartit pana acum punctele: cate o victorie de fiecare parte si o remiza.

In zece din ultimele 12 meciuri directe s-au marcat mai putin de trei goluri, aviz amatorilor de pariuri.



Botosani si Gaz Metan deschid etapa a 11-a din playout. Cine se va impune?