Efortuna Sport

Bologna - Milan, un meci al renasterii pentru doua echipe in criza

Sursă foto: twitter.com

Cele doua echipe care se infrunta, miercuri seara de la 21:45, pe Stadio Dall’Arra din Bologna traverseaza o perioada de cumpana.

Bologna ocupa locul 13 in clasament si este deocamdata in taramul nimanui, in timp ce Milan a pierdut contactul cu primele pozitii dupa cele patru infrangeri consecutive.

Seria negativa a rossonerilor a facut sa se vorbeasca in Italia de inlocuirea lui Vincenzo Montella cu Roberto Mancini, fostul antrenor al marii rivale Internazionale.

Fortuna ofera o cota atractiva de 3.30 pentru indraznetii care vor juca X solist la Bologna - Milan.

Milan n-a mai castigat un meci din 12 ianuarie, iar ultimul succes in campionat dateaza din 8 ianuarie, un 1-0 chinui contra lui Cagliari.

A urmat egalul cu Torino in deplasare, scor 2-2, dupa care infrangeri pe linie cu Napoli, Juventus, Udinese si Sampdoria.

Milan a ajuns pe sapte in clasament la cinci puncte de cupele europene si la 11 de Champions League.

Bologna a suferit runda trecuta una dintre cele mai severe infrangeri din perioada moderna a clubului, un 1-7 pe teren propriu cu Napoli, dupa ce la pauza scorul era deja 4-1 pentru oaspeti.

Ultima victorie in deplasare a Milanului dateaza din 26 noiembrie, 4-1 pe terenul lui Empoli, iar ultimele trei deplasare au insemnat o remiza si doua infrangeri.

Rezultate mixte pentru Bologna in ultimele cinci meciuri pe teren propriu: doua victorii, doua infrangeri si o remiza.

Pont

Bologna a inscris in poarta Milanului la ultimele 9 intalniri in postura de gazda, insa Milan nu a mai pierdut de zece meciuri in deplasare cu Bologna in toate competitiile.



Bologna - Milan, un meci al renasterii pentru doua echipe in criza