Efortuna Sport

Betis – Real Sociedad: doua echipe obligate sa castige

Sursă foto: twitter.com

Etapa a 26-a din La Liga debuteaza vineri seara, de la 21:45, cu duelul dintre Betis Sevilla si Real Sociedad, doua echipe cu obiective diametral opuse.

Betis tocmai a intrerupt la mijlocul saptamanii o serie de sase meciuri fara victorie, castigand in deplasare la Malaga (2-1) impotriva unei vecine de clasament.

Echipa lui Alin Tosca a depasit astfel momentul infangerii din derby-ul andaluz cu rivala locala FC Sevilla si din acest punct de vedere partida cu Real Sociedad poate fi cel mai oportun prilej pentru o impacare cu suporterii.

Betis n-a mai castigat pe teren propriu din 8 ianuarie, 2-0 cu Leganes, inregistrand de atunci trei remize si o infrangere.

Fortuna ofera o cota de 3.10 pentru o remiza la acest meci.

Real Sociedad este in acest sezon una dintre echipele care cocheteaza cu ultimul loc de Liga Campionilor disputat in acest moment de alte doua echipe, Atletico Madrid si Villarreal.

De aceea, gruparea basca are nevoie de victorie cu Betis pentru a se mentine in aceasta lupta pentru aerul tare al clasamentului.

Sociedad are trei victorii si o remiza in ultimele cinci partide, iar in deplasare a castigat trei din ultimele cinci meciuri. Exceptie fac disputele cu Barcelona (2-5) si Real Madrid (0-3).

Echipa basca a castigat trei din ultimele patru dispute cu Betis, incluzand aici si succesul la limita din tur, cand Carlos Vela a facut diferenta pe Anoeta.



Betis – Real Sociedad: doua echipe obligate sa castige