Efortuna Sport

Bayern - Augsburg, un meci in care se pune problema scorului. Asa sa fie?

Sursă foto: twitter.com/FCBayernEN

Etapa intermediara din Bundesliga propune, la prima vedere, cel mai dezechilibrat duel posibil, cel dintre campioana Bayern Munchen si micuta Augusburg.

Bayern are parte de un start perfect de campionat, cu patru victorii la rand sub comanda noului antrenor Niko Kovac, iar moralul bavarezilor este la cote inalte dupa succesul cu Schalke de la finalul saptamanii trecute.

Augsburg dadea lovitura pe Allianz Arena mai 2015, insa de atunci a pierdut toate cele sapte meciuri cu Bayern in fieful munchenezilor. In plus, moralul este unul scazut dupa cele doua infrangeri consecutive acumulate in partidele cu Mainz si Werder Bremen.

Victorie Bayern
Egal
Victorie Augsburg

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

De la Augsburg lipseste cel mai important jucator, islandezul Alfred Finnbogason, golgeterul non-german din toate timpurile al echipei. In teren va fi Philipp Max, un produs al celor de la Bayern, si care sezonul precedent a fost al doilea pasator din campionat, dupa Thomas Muller.

Robert Lewandowski este o adevarata sperietoare pentru apararea lui Augsburg, polonezul marcand de 18 ori in 13 meciuri.

Golaverajul ultimelor sapte meciuri dintre Bayern si Augsburg este de 24-5, bavarezii castigand toate aceste dispute.

De opt ani Bayern n-a mai pierdut un meci in perioada celebrului festival al berii Oktoberfest. A fost atunci un 0-2 cu Borussia Dortmund.

Echipele probabile

Bayern: Neuer (c) – Kimmich, Boateng, Süle, Alaba – Sanches, Thiago – Robben, Müller, Gnabry – Wagner;

Augsburg: Giefer – Gouweleeuw, Khedira, Hinteregger - Schmid, Koo, Baier (c), Max – Hahn, Gregoritsch, Caiuby.



Bayern - Augsburg, un meci in care se pune problema scorului. Asa sa fie?