Efortuna Sport

Barcelona sau Real Sociedad, ultima necunoscuta din Cupa Spaniei

Pana acum se cunosc trei din cele patru semifinaliste din Cupa Spaniei, competitie unde Real Madrid a fost eliminata in faza sferturilor de finala.

Joi seara de la 22:15 pe Nou Camp se infrunta FC Barcelona si Real Sociedad in mansa retur a ultimului sfert, dupa ce in tur catalanii s-au impus, cu 1-0.

A fost un meci deloc lipsit de tensiune, gazdele protestand vehement la adresa arbitrului pentru neacordarea unui al doilea cartonas galben lui Lionel Messi.

Barcelona traverseaza o forma excelenta, cu patru victorii la rand in ultimele patru meciuri, doua in campionat si doua in Cupa Spaniei si porneste detasat cu prima sansa la obtinerea calificarii.

La Fortuna echipa catalana are o cota de 1.27 pentru victorie in returul cu Sociedad.

Un singur gol a primit Barcelona in aceste ultime patru partide si a marcat nu mai putin de 13.

De cealalta parte, Real Sociedad a inceput anul dezastruos, cu un 0-4 pe teren propriu cu Sevilla in campionat, urmat de o serie pozitiva intrerupta doar de infrangerea cu Barcelona din mansa tur a sferturilor Cupei Spaniei.

Echipa din San Sebastian a castigat cu 2-0 la Malaga pe un teren unde nu foarte multe echipe se pot lauda cu puncte obtinute, dupa care in ultima etapa dinaintea returului cu Barcelona a dispus acasa de Celta Vigo, scor 1-0.

Iar Celta Vigo am vazut aici ca a eliminat-o intre timp pe Real Madrid din Cupa Spaniei.

Barcelona si Real Sociedad se intalnesc pentru a treia oara in acest sezon, insa prima oara pe Nou Camp, terenul catalanilor. Bascii au dominat meciul din campionat in noiembrie trecut si meritau sa obtina toate cele trei puncte, Messi salvand atunci remiza pentru Barcelona la singura ocazie notabila a trupei blaugrana.

Partida din Cupa Spaniei s-a jucat dupa un cu totul alt registru, Barcelona dominand jocul pe fondul unui plus de forma evident, iar golul lui Neymar din penalty n-a facut decat sa certifice superioritatea catalanilor.

In pofida avantajului minim luat de Barcelona in tur, cei de la Sociedad sunt creditati cu sanse putine la obtinerea calificarii. Fortuna ofera o cota de 10.00 pentru cei care mizeaza pe o surpriza la calificare.



Barcelona sau Real Sociedad, ultima necunoscuta din Cupa Spaniei