Efortuna Sport

Barcelona - Inter, capul de afis in Champions League

Sursă foto: https://twitter.com/StanleyMwani

Seara de miercuri aduce in prim plan un duel de cinci stele intre FC Barcelona si Inter Milano.

Victorie Barcelona
Egal
Victorie Inter

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Barcelona nu a convins in acest debut de sezon in competitia interna din Spania, in timp ce Inter are parte de un start senzational, cu sase victorii consecutive in Serie A.

Formatia italiana a debutat insa in Liga Campionilor cu un mare pas gresit pe teren propriu in confruntarea cu Slavia Praga.

S-a terminat 1-1, dupa ce Slavia a condus pe San Siro pana in prelungirile partidei.

Nici Barcelona nu se poate lauda cu un debut mai fericit in competitie, scapand ieftin cu un 0-0 la Dortmund. Gazdele au ratat o lovitura de la 11 metri in acea partida.

Barcelona si Inter s-au mai intalnit si sezonul trecut, catalanii impunandu-se cu 2-0 pe San Siro.

Ernesto Valverde nu va putea conta pe Jordi Alba, Samuel Umtiti si Ansu Fati. La antrenamente au revenit Lionel Messi si Ousmane Dembele, dar cel mai probabil acesta nu se vor regasi printre titulari.

De la Inter va lipsi atacantul belgian de careu Romelul Lukaku, jucator care a ramas la Milano din cauza unor probleme musculare.

Inter a pierdut cinci din precedentele sase vizite la Barcelona, singura victorie datand din 1970.

Barcelona a castigat 29 din ultimele 32 de meciuri disputate acasa in Liga Campionilor. Ultima infrangere a venit in mai 2013 la un meci cu Bayern Munchen.

Nicio victorie pentru Inter in ultimele cinci meciuri de Liga Campionilor, interval in care a obtinut trei remize si a pierdut in doua randuri. Doar trei goluri marcate de formatia italiana in acest interval.

Barcelona n-a marcat in ultimele doua meciuri in competitia europeana. Trei meciuri la rand fara gol marcat in Europa cei de la Barcelona n-au mai experimentat din 1988.

Echipele de start

Barcelona (4-3-3): ter Stegen; Semedo, Pique, Lenglet, Junior Firpo; de Jong, Busquets, Arthur; Perez, Suarez, Griezmann.

Inter (3-5-2): Handanovic; Godin, de Vrij, Skriniar; Candreva, Barella, Brozovic, Sensi, Asamoah; Sanchez, Martinez.



Barcelona - Inter, capul de afis in Champions League