Efortuna Sport

Barcelona, deplasare grea la Levante. Sezonul trecut a pierdut cu 4-5!

Sursă foto: twitter.com

Liderul campionatului spaniol, FC Barcelona, joaca duminica seara pe terenul lui Levante, echipa de pe locul sapte si misiunea catalanilor nu se anunta deloc una usoara.

Chiar daca are un singur succes in ultimele cinci meciuri de campionat, Levante este o formatie care poate pune probleme Barcelonei.

Levante este singura formatie care a reusit sa o invinga pe Barcelona sezonul precedent, cu un 5-4 de poveste. Un nou succes contra formatiei blaugrana ar urca-o pe Levante in pozitia a cincea.

Victorie Levante
Egal
Victorie Barcelona

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

O singura infrangere a suferit Levante in ultimele 11 meciuri oficiale, adunand sase victorii si patru remize. In campionat sunt deja trei meciuri de cand Levante n-a mai pierdut, obtinand o victorie si doua remize.

Etapa trecuta Levante a revenit de la un deficit de doua goluri si a obtinut o remiza spectaculoasa, scor 4-4, pe terenul lui Eibar.

In acest sezon Levante a produs deja o mare surpriza, castigand cu 2-1 pe terenul lui Real Madrid la inceputul campionatului.

Barcelona a jucat la mijlocul saptamanii in ultima etapa a grupelor Ligii Campionilor si a remizat cu Tottenham, scor 1-1, meci in care Lionel Messi nu a jucat.

Echipa catalana a castigat de sapte ori si a remizat in alte patru ocazii pe terenul lui Levante, unde gazdele au obtinut trei succese.

Comparativ cu sezonul precedent Levante este acum o echipa mai ofensiva, marcand cu 12 goluri mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut.

Doar in doua din ultimele sapte meciuri disputate in deplasare Barcelona a condus la pauza.

Nicio echipa n-are mai multi marcatori decat Levante in acest sezon de La Liga. Nu mai putin de 13 dintre jucatorii antrenati de Paco Lopez au marcat.



Barcelona, deplasare grea la Levante. Sezonul trecut a pierdut cu 4-5!