Efortuna Sport

Avancronica meciului Voluntari – FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Partida ramasa restanta din 30 noiembrie se joaca joi seara de la ora 20:00 in pofida caderilor de zapada din Bucuresti si zonele invecinat, inclusiv Voluntari.

Victorie Voluntari
Egal
Victorie FCSB

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

In dimineata partidei terenul arenei ”Anghel Iordanescu” era acoperit in intregime de un strat consistent de zapada, dar organizatorii s-au pus la treaba si dau asigurari ca meciul se va disputa asa cum a fost stabilit.

O noua amanare ar constitui, cel mai probabil, o premiera la nivelul Ligii 1.

Starile de spirit sunt diferite in cele doua tabere inaintea meciului direct. Ilfovenii au inceput anul cu victorie la Clinceni (2-1), in timp ce ros-albastrii au pierdut pe terenul campioanei CFR Cluj (0-1).

FCSB nu va putea miza la meciul de joi seara pe fundasul sarb Bogdan Planic, suspendat dupa cartonasul rosu incasat in Gruia.

Cu o victorie la Voluntari cei de la FCSB raman in plasa liderului de care s-ar apropia la cinci puncte.

Pana la succesul de la Clinceni singura victorie a celor de la Voluntari fusese obtinuta chiar in fata FCSB, in meciul tur.

Ilfovenii au cel mai slab atac din Liga 1, cu doar 15 goluri marcate. Doar cinci din acestea au fost reusite pe teren propriu!

Jumatate din golurile marcate de FCSB (33) au fost in deplasare.

De noua ori s-au mai intalnit Voluntari si FCSB la nivelul primului esalon. De doua ori au castigat ilfovenii, de patru ori s-au impus ros-albastrii, iar trei meciuri s-au incheiat la egalitate.

In ultima perioada Voluntari a devenit o nuca tare pentru FCSB in meciurile de acasa, unde s-au inregistrat doua remize la rand (0-0 in octombrie 2017 si 2-2 in martie 2019).

FCSB a invins-o ultima oara pe Voluntari in deplasare pe 25 septembrie 2016, un 3-2. Marcau atunci Popa, Boldrin si Momcilovic.

Inaintea meciului direct la Voluntari si-a facut revenirea si atacantul Alexandru Tudorie, ultima oara legitimat in Rusia, la Arsenal Tula.



Avancronica meciului Voluntari – FCSB