Efortuna Sport

Avancronica meciului Viitorul – FCSB

Sursă foto: facebook.com/fcsbofficial

Derby-ul zilei in Liga 1 se joaca la Ovidiu intre Viitorul si FCSB, echipele care au luptat sezonul precedent pentru titlu pana in ultima etapa si chiar dincolo de finalul campionatului.

De aceasta data doar FCSB se mai afla in cursa pentru titlu, iar Viitorul se regaseste in rolul de arbitru in lupta ros-albastrilor cu CFR Cluj.

Din cele 17 meciuri disputate pana acum in primul esalon, FCSB a castigat de 13 ori in fata echipei lui Gheorghe Hagi. Viitorul a inregistrat doar trei victorii cu FCSB sau Steaua.

Cu Viitorul in postura de gazda au existat pana acum opt partida, echipa lui Hagi impunandu-se de doua ori, restul de sase meciuri fiind castigate de ros-albastri.

Victorie Viitorul
Egal
Victorie FCSB

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Singura remiza dintre cele doua echipe s-a inregistrat in 24 aprilie 2017, scor 1-1, pe Arena Nationala, meci la finalul caruia FCSB si-a naruit in mare masura sansele la obtinerea titlului sezonului precedent.

Cea mai recenta confruntare a avut loc pe 11 martie anul acesta, FCSB impunandu-se, cu 2-1, mai clar decat o arata scorul. Au marcat Budescu si Momcilovic pentru gazde, respectiv Mladen in partea secunda pentru Viitorul.

In prima parte a playoff-ului FCSB a obtinut 13 din 15 puncte posibile, singurul pas gresit fiind in deplasare cu CFR Cluj (1-1). Viitorul a adunat sapte puncte, sase dintre acestea in deplasare. Pe teren propriu echipa lui Hagi a remizat cu CSU Craiova (0-0) si a pierdut cu CFR  (1-2).

Interesant este ca niciodata pana acum in meciurile dintre cele doua echipe nu s-a inregistrat vreun 0-0, cel mai frecvent rezultat fiind totusi 1-0.



Avancronica meciului Viitorul – FCSB