Efortuna Sport

Avancronica meciului Roma – Liverpool

Sursă foto: twitter.com

Intrebarea care sta pe buzele tuturor inaintea returului programat pe Olimpico este daca Roma va fi capabila de o noua rasturnare spectaculoasa.

Calificata surprinzator in semifinale dupa 1-4 si 3-0 cu Barcelona, echipa din capitala Italiei se vede pusa intr-o noua situatie de a incerca ceea ce pare imposibil.

Un nou succes cu 3-0 ar duce echipa lui Eusebio Di Francesco in finala Ligii Campionilor, acolo unde asteapta deja Real Madrid.

Liverpoolej0xMzcyMjA0MSZsPTAmcD04NjYy" target="_blank">Cotele meciului Roma - Liverpool la Fortuna
Victorie Roma
Egal
Victorie Liverpool

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, si-a luat toate masurile de precautie pentru a evita sa calce pe urmele Barcelonei si spune ca “suntem aici pentru a ne atinge visele”.

Interesant este ca Roma n-a primit inca vreun gol in cele cinci meciuri disputate in acest sezon de Liga Campionilor pe teren propriu.

“Trebuie sa credem si sa obtinem un nou miracol si spunand miracol. Sunt bucuros ca am ajuns atat de departe, dar ambitia noastra trebuie sa fie calificarea in finala de la Kiev”, a spus si Di Francesco.

Ultima confruntare a celor doua echipe la Roma s-a incheiat fara goluri, pe 5 decembrie 2001, in fata grupelor Ligii Campionilor. In acelasi an, dar pe 15 februarie, Liverpool castiga cu 2-0 pe Olimpico in Cupa UEFA prin dubla celebrului Michael Owen.

De notorietate ramane finala Cupei Campionilor Europeni din 30 mai 1984, cand Liverpool s-a impus in urma loviturilor de departajare, scor 4-2. La finalul timpului regulamentar scorul fusese 1-1.

Echipele probabile

Roma: Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Nainggolan, De Rossi, Pellegrini; Schick, Džeko, El Shaarawy;

Liverpool: Karius; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Henderson, Milner; Salah, Firmino, Mané.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Slovenia, cu Damir Skomina la centru.



Avancronica meciului Roma – Liverpool