Efortuna Sport

Avancronica si cotele meciului Pandurii – Botosani din playout

Vineri seara de la 20:30 este programat meciul dintre Pandurii si FC Botosani, o partida cu implicatii majore in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Pandurii au o singura victorie in cele sase meciuri disputate pana acum in playout si se afla pe loc de baraj la doua puncte de o pozitie care sa le permita ramanerea in Liga 1.

FC Botosani este favorita la Fortuna cu o cota de 1.95 pentru victorie.

“Avem incredere ca ne putem salva. Inca se joaca si orice meci este important. Venim dupa o infrangere pe care am digerat-o destul de greu, pentru ca am avut posibilitatea sa plecam cu punct sau puncte de la Medias. Sper ca dupa meciul de vineri sa fim bucurosi”, a spus antrenorul gazdelor, Flavius Stoican.

Pandurii se confrunta cu o acuta criza de portari. Laurentiu Popescu a parasit terenul accidentat la meciul cu Gaz Metan, iar Razvan Stanca este si el indisponibil.  In poarta gorjenilor va intra in aceste conditii tanarul Daniel Popescu.

Sase goluri a primit Pandurii in ultimele doua etape, iar apararea este in continuare punctul nevralgic.

FC Botosani este una dintre echipele lipsita de grijile retrogradarii pentru moment si se afla la cinci puncte de primele clasate in playout, Gaz Metan Medias si CSM Poli Iasi.

Cu toate acestea, in ultimele doua meciuri moldovenii au obtinut un singur punct. Mai mult, in ultimele zece deplasari FC Botosani n-a obtinut decat doua puncte si are opt infrangeri.



Avancronica si cotele meciului Pandurii – Botosani din playout