Efortuna Sport

Avancronica meciului Manchester United – Sevilla

Cele doua echipe isi disputa marti seara pe Old Trafford calificarea in sferturile de finala ale Champions League, faza a competitiei unde Sevilla n-a mai ajuns de 60 de ani.

Jose Mourinho, antrenorul lui United, il are pe lista jucatorilor incerti pe Paul Pogba, jucator care nu s-a antrenat la capacitate maxima inaintea meciului cu andaluzii.

Din cele 23 de meciuri disputate pe teren propriu contra echipelor spaniole, Manchester United a inregistrat 9 victorii, 10 egaluri si a pierdut de patru ori.

Recordul celor de la Manchester United in dublele cu formatii din Spania este de sase calificari din 13 intalniri.

Victorie Man.United
Egal
Victorie Sevilla

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

United a remizat, scor 1-1, la precedenta vizita a unei echipe spaniole pe Teatrul Viselor. S-a intamplat in returul semifinalelor Europa League din sezonul precedent cu Celta Vigo.

Sevilla a pierdut doar doua din ultimele 11 meciuri disputate in deplasare in cupele europene, una dintre infrangeri fiind si cea mai categorica din faza grupelor actualului sezon, 1-5 cu Spartak Moscova.

Echipa din sudul Spaniei a castigat trei din cele sase duble intalniri cand dupa prima mansa scorul a fost egal, cea mai recenta astfel de calificare datand sin sezonul 2005/2007 al Cupei UEFA contra lui Sahtior Donetk.

Mourinho are palmares pozitiv in meciurile cu Sevilla, castigat sapte din cele opt confruntari cu andaluzii in perioada cand a pregatit-o pe Real Madrid intre 2010 si 2013.

Echipele probabile

Man. United: De Gea; Valencia, Bailly, Smalling, Young; McTominay, Matić; Mata, Sánchez, Rashford; Lukaku

Sevilla: Rico; Mercado, Kjær, Lenglet, Escudero; N'Zonzi, Banega; Sarabia,  Vázquez, Correa; Muriel.

Meciul va fi arbitrat de o brigada olandeza cu Danny Makkelie la centru.



Avancronica meciului Manchester United – Sevilla