Efortuna Sport

Avancronica meciului Levante - Barcelona. 14 goluri in ultimele doua confruntari!

Detinatoarea Cupei Regelui Spaniei, FC Barcelona, o intalneste in depalsare pe Levante in prima mansa a optimilor de finala din acest sezon.

Un duel la prima vedere dezechilibrat, mai ales daca tinem cont ca in penultimul meci disputat de cele doua echipe in 2018, in campionat, Barcelona i-a administrat un sec 5-0 lui Levante. E drept pe Nou Camp. 

Levante nu a castigat niciodata Cupa Regelui Spaniei si n-a mai ajuns in sferturile de finala din 1935, iar o intalnire cu Barcelona in aceasta faza a competitiei nu le ofera prea multe sperante valencienilor. 

Victorie Levante
Egal
Victorie Barcelona

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

In plus, moralul celor de la Levante nu este unul prea bun dupa o serie de patru meciuri fara victorie in toate competitiile. 

Cu toate acestea, in memoria fanilor celor doua echipe si in special ai celor de la Levante inca este destul de vie amintirea victoriei din sezonul trecut, 5-4 cu Barcelona. Aceea avea sa fie de altfel singura infrangere a catalanilor in 38 de etape! 

Trei jucatori de baza vor lipsi din primul 11 al lui Levante la meciul de joi seara. Este vorba de Armando Sadiku, Cheick Doukoure si Pedro Lopez. 

Imprumutat de la Real Madrid, atacantul Borja Mayoral ar putea intra din primul minut. 

De la Barcelona vor absenta accidentatii de lunga durata Rafinha, Sergi Samper, Samuel Umtiti si Thomas Vermaelen. Mai mult ca sigur Semedo va fi titular pe flancul drept al apararii, iar Alena, Coutinho si Malcom ar putea intra din primul minut. 

Barcelona a castigat sase din ultimele sapte intalniri de campionat cu Levante, iar la ultima confruntare in Cupa Regelui Spaniei, in 2014, catalanii au trecut mai departe cu 9-2 la general. 

Ultimele doua meciuri intre Levante si Barcelona au produs 14 goluri!



Avancronica meciului Levante - Barcelona. 14 goluri in ultimele doua confruntari!