Efortuna Sport

Avancronica meciului Lazio – FCSB. Stelistii cauta primul gol in Italia

FCSB isi joaca joi seara calificarea in optimile Europa League in deplasare cu Lazio la adapostul avantajului fragil din tur, scor 1-0.

La fel cum inaintea turul FCSB nu avea statistica de partea sa in istoria confruntarilor cu echipele italiene, la fel se intampla si acum.

FCSB vine pe Olimpico purtand in spate povara grea a cifrelor deloc incurajatoare. Niciodata echipa ros-albastra indiferent de numele pe care l-a purtat n-a marcat in deplasare contra echipelor din Italia.

Pana la victoria cu 1-0 din tur FCSB nu castigase niciodata in 13 meciuri contra echipelor italiene in cupele europene, iar acum Nicolae Dica este constient ca doar marcand la Roma echipa sa are sanse la calificarea in optimile de finala.

Lazio a castigat sapte din ultimele noua meciuri disputate pe teren propriu in cupele europene, suferind o singura infrangere si avand doar un egal.

Victorie Lazio
Egal
Victorie FCSB

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

In precedentele patru prezente in saisprezecimile Europa League, Lazio a inregistrat doua victorii si tot atatea infrangeri, insa de fiecare data cand a disputat returul pe teren propriu a si obtinut calificarea in faza urmatoare (2-0 cu Borussia Monchengladbach si 3-1 cu Galatasaray).

FCSB are trei victorii in cele cinci meciuri disputate in deplasare sezonul acesta in cupele europene, insa ramane fara gol marcat pe teren strain in faza eliminatorie a Europa League (0-1 cu Twente si 0-2 cu Ajax, ambele din Olanda).

Mihai Pintilii de la stelisti si Luis Felipe din tabara adversa sunt suspendati pentru acest meci dupa galbenele incasate la Bucuresti.

Lazio – FCSB, echipele probabile



Avancronica meciului Lazio – FCSB. Stelistii cauta primul gol in Italia