Efortuna Sport

Avancronica meciului Juventus – Real Madrid

Sursă foto: twitter.com

Echipele care in urma cu doar zece luni se infruntau cu trofeul pe masa la Cardiff au acum sansa unui nou duel. De aceasta data miza este calificarea in semifinalele UEFA Champions League.

Prima mansa de la Torino anunta o confruntare mai degraba prudenta. Juventus propune una dintre cele mai solide aparari din fotbalului european, dar care de aceasta data il va avea in fata pe Cristiano Ronaldo, jucatorul care a marcat de sapte ori in cinci meciuri contra “Batranei Doamne”.

Juventus este singura echipa care a eliminat-o pe Real Madrid in Liga Campionilor. Se intampla in semifinalele din 2015, cand torinezii au impiedicat un El Clasico in finala. Aveau sa piarda ei pana la urma in finala cu Barcelona de la Berlin.

De la acea eliminare Real Madrid a cucerit de doua ori la rand trofeul si in acest an spera sa realizeze tripla istorica.

Victorie Juventus
Egal
Victorie Real Madrid

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Max Allegri nu poate miza la Juventus pe Pjanic si Benatia, ambii suspendati, in timp ce singura indisponibilitate de la madrileni este a lui Nacho, accidentat.

Forma celor doua echipe este una remarcabila. Juventus are patru victorii si o remiza in ultimele cinci meciuri, echipa torineza venind dupa un 3-1 pe teren propriu cu AC Milan in campionat.

Real Madrid are cinci victorii la rand in toate competitiile, punand aici la socoteala si victoria de la Paris din returul cu PSG.

In istoria confruntarilor directe Real Madrid are o singura victorie pe terenul lui Juventus la chiar prima intalnire a celor doua echipe, un 1-0 obtinut in februarie 1962 prin golul legendarului Alfredo Di Stefano.

De atunci Real n-a mai obtinut decat un egal, mai precis un 2-2 in 2013.

Echipele probabile

Juventus: Buffon; De Sciglio, Barzagli, Chiellini, Asamoah; Khedira, Bentancur, Matuidi; Dybala, Higuaín, Douglas Costa;

Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modrić, Isco; Ronaldo, Benzema.

Meciul va fi condus de o brigada din Turcia care il va avea la centru pe Cunyet Cakir.



Avancronica meciului Juventus – Real Madrid