Efortuna Sport

Avancronica meciului Israel – Romania

In primul meci al anului echipa nationala de fotbal a Romaniei intalneste, sambata seara, in deplasare, nationala statului Israel, formatie impotriva careia n-am reusit niciun rezultat pozitiv in ultimele intalniri.

Potrivit statisticii oficiale Romania a pierdut ultimele patru meciuri cu Israel fara sa fi marcat un singur gol. Ultima oara cand tricolorii au obtinut un rezultat pozitiv contra Israelului a fost in 14 august 1996 la un amical castigat cu 2-0.

De atunci am pierdut patru meciuri la rand fara sa marcam vreun gol. Ultima oara cand am inscris contra Israelului intr-un meci oficial s-a intamplat pe 7 iunie 1995 intr-o partida la Bucuresti castigata cu 2-1 in preliminariile EURO 1996.

Istoria meciurilor cu Israel arata ca exista pana in prezent 20 de meciuri, Romania impunandu-se de zece ori, in timp ce echipa din Tara Sfanta a castigat de cinci ori. Alte cinci meciuri s-au incheiat la egalitatea.

Golaverajul intalnirilor directe este de 29-19 in favoarea Romaniei.

Victorie Israel
Egal
Victorie Romania

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Romania are cinci debutanti la meciul cu Israel, in timp ce gazdele abordeaza intalnirea cu zece jucatori care n-au mai fost pana acum selectionati.

Israelul n-a inregistrat nicio remiza in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018, iar la ultimele patru meciuri are o medie de sub 1.5 goluri.

Echipa Romaniei a castigat doar trei meciuri in precedenta campanie de calificare, iar ultima victorie a fost obtinuta cu 5-0 pe terenul Armeniei.

Ambele echipe au pierdut ultimele meciuri disputate, Israel fiind invinsa de Spania cu 1-0 pe teren propriu, in timp ce Romania a pierdut categoric amicalul cu Olanda, scor 0-3.



Avancronica meciului Israel – Romania