Efortuna Sport

Avancronica meciului Hermannstadt - FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Duelul dintre Hermannstadt si FCSB tine capul de afis, duminica seara, in etapa a 10-a din Liga 1 Betano.

Un meci care s-a disputat si sezonul precedent, dar in Cupa Romaniei, cand Hermannstadt se impunea pe terenul propriu de la Sibiu, cu 3-0.

La vremea respectiva, ne amintim, meciul a fost amanat pentru 24 de ore din cauza terenului inghetat la ora disputarii jocului. Cei de la Hermannstadt inchiriasera o instalatie de nocturna, dar pana la urma s-a jucat a doua zi pe lumina naturala. 

Victorie Hermannstadt
Egal
Victorie FCSB

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Bogdan Rusu cu o dubla si Stefan Blanaru au punctat pentru Hermannstadt, echipa care ajungea sa dispute finala Cupei Romaniei si sa promoveze in Liga 1 Betano.

Meciul de acum se va disputa la Targu Mures, unde stelistii au avut mereu partide dificile cu echipa locala, acum disparuta, ASA.

Cinci victorii, patru egaluri si doua infrangeri este bilantul ros-albastrilor pe teren strain in anul calendaristic 2018.9.30

FCSB este cea mai ofensiva echipa din actuala editie de campionat, cu 21 de goluri marcate in primele noua etape.

Dupa un inceput promitator, cu doua victorii la rand pe teren propriu, Hermannstadt s-a stins treptat si a ajuns penultima in clasament, cu nu mai putin de sase infrangeri.

De la 4-0 cu Voluntari pe 20 august au urmat patru infrangeri la rand pentru echipa sibiana, timp in care Hermannstadt a mai inscris un singur gol.

Victoria obtinuta in deplasare cu Academica Clinceni in saisprezecimile Cupei Romaniei a intrerupt aceasta serie negativa.

FCSB are o singura infrangere in competitiile interne, aceasta venind chiar in prima etapa pe terenul celor de la Astra Giurgiu.



Avancronica meciului Hermannstadt - FCSB