Efortuna Sport

Avancronica meciului Halep - Bouchard

Sursă foto: twitter.com/7sport

Fara doar si poate, capul de afis al zilei de joi in turul secund la Australian Open va fi meciul dintre Simona Halep si Eugenie Bouchard.

La prima vedere, daca facem abstractie de istoricul intalnirilor directe si ne uitam doar la pozitiile din clasament ale celor doua jucatoare, am putea crede ca pentru Halep va fi un meci la indemana, o partida in care jucatoarea noastra porneste ca mare favorita la Fortuna.

Cotele meciului Halep - Bouchard la Fortuna
Victorie Halep
Victorie Bouchard
Victorie Halep in trei seturi


Pozitia 112 ocupata de Bouchard in ierarhia WTA este insa una mincinoasa si se datoreaza sezonului 2017 foarte slab al canadiencei care in 2014 juca finala de la Wimbledon.

Acolo unde, in semifinale, o elimina chiar pe Halep dupa un meci de doua seturi, scor 7-6 (5), 6-2. Interesant e ca in acea partida Halep s-a accidentat la aceeasi glezna stanga precum in meciul cu Aiava de la Australian Open.

Halep isi lua revansa in acelasi an la Turneul Campioanelor, cu un 6-2, 6-3 cat se poate de clar, astfel ca la general scorul intalnirilor directe este 2-1 in favoarea Simonei. A mai existat un meci castigat de jucatoarea noastra in acelasi an 2014, la Indian Wells.

In acest an, Bouchard a castigat doar doua din cele sase meciuri disputate, la demonstrativul de la Kooyong in fata lui Destanee Aiava si in primul tur la Australian Open contra frantuzoaicei Oceane Dodin.

Halep n-a cunoscut infrangerea in 2018 si are sase victorii la rand.

In meciul de joi va cantari decisiv si situatia medicala a Simonei Halep, mai precis glezna stanga accidentata in partida din primul tur cu Aiava.

Bouchard, la fel ca si Halep, n-a depasit sferturile de finala la Australian Open.



Avancronica meciului Halep - Bouchard