Efortuna Sport

Avancronica meciului FCSB – Viitorul, derby-ul zilei in Liga 1

Echipele care si-au disputat titlul sezon precedent pana la masa judecatorilor de la TAS, FCSB si Viitorul, revin fata in fata duminica seara de la 20:45 pe Arena Nationala.

FCSB este obligata sa castige pentru a se mentine in plasa liderului CFR Cluj, echipa care a castigat la ultima faza cu CSM Poli Iasi, vineri seara, scor 2-1.

Viitorul, campioana Romaniei, vine sa-si vanda scump pielea la Bucuresti, iar Gheorghe Hagi a anuntat ca nu concepe alt rezultat in afara victoriei.

Ultima campioana care a castigat pe terenul ros-albastrilor a fost Unirea Urziceni, 1-0 pe 16 august 2009.

Victorie FCSB
Egal
Victorie Viitorul

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

FCSB nu a mai pierdut un meci pe teren propriu de la 0-1 cu Gaz Metan in 16 octombrie 2016. De atunci ros-albastrii au inregistrat 16 victorii si opt rezultate de egalitate.

In plus, statistica oferita de LPF arata ca FCSB a marcat cel putin un gol in ultimele 22 de meciuri programate pe teren propriu.

Viitorul traverseaza o forma foarte buna, cu patru victorii si o remiza in ultimele sase meciuri de campionat, rezultate care au ajutat echipa lui Hagi sa prinda in extremis un loc in playoff.

Se intalnesc echipa cu cel mai bun atac din Liga 1, FCSB (52 goluri), si Viitorul o echipa care se lauda cu 13 meciuri fara gol primit.

O informatie interesanta pentru amatorii de pariuri, FCSB si Viitorul sunt echipele cu cele mai multe goluri marcate pe finalurile de repriza, mai precis in ultimele 15 minute FCSB a marcat 24 dintre goluri, iar Viitorul 21 de goluri.

Din cele opt meciuri cu FCSB gazda cei de la Viitorul au obtinut o victorie (5-2 in 2013) si o remiza (sezonul precedent in returul playoff-ului).



Avancronica meciului FCSB – Viitorul, derby-ul zilei in Liga 1