Efortuna Sport

Avancronica meciului FCSB – Rudar Velenje. Va fi o plimbare prin parc?

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Cel putin la prima vedere returul dintre FCSB si Rudar Velenje ar trebui sa fie o simpla formalitate pentru vicecampioana Romaniei.

Diferenta de valoare s-a vazut din avion la meciul tur, cand FCSB putea sa mai inscrie de alte doua sau trei ori. S-a terminat in cele din urma 2-0, un scor care nu-l linisteste prea mult pe antrenorul Nicolae Dica.

Acesta sufla si in iaurt dupa ce s-a fript cu ciorba pe vremea cand era jucator activ. Steaua invinsese in deplasare pe Zeleznjc Sarajevo, cu 4-2, pentru a se vedea apoi condusa acasa cu 2-0 intr-o zi de 26 august 2004. Insusi Dica marca atunci in minutul 79 golul care aducea linistea in randul suporterilor de pe Ghencea.

Victorie FCSB
Egal
Victorie Rudar Velenje

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Intre cele doua manse FCSB si-a testat fortele contra eternei rivale Dinamo intr-un derby extrem de spectaculos, cu sase goluri. Un meci in care ofensiva ros-albastra a fost la inaltime. Nu acelasi lucru se poate spune despre aparare, care a incasat trei goluri, toate din interiorul careului.

Rudar a disputat inca un meci in competitia interna si a suferit o noua infrangere, 1-3 contra lui Domzale, fosta adversara a celor de la Astra in Europa League.

Dica a revenit la clasicul de acum 4-2-3-1 si l-a redescoperit pe Florinel Coman ca marcator, acesta reusind o dubla impotriva celor de la Dinamo.

Mihai Pintilii, suspendat in primele doua etape de campionat, este asteptat sa revina in primul 11 la FCSB. De asemenea, jucatori precum Morutan sau Qaka ar putea intra din startul partidei, acelasi Dica anuntand schimbari in echipa in perspectiva duelului cu Poli Iasi din campionat.

Echipa care trece de aceasta dubla, si sortii o arata ca mare favorita pe FCSB, va da in turul 3 preliminar peste Hajduk Split sau Slavia Sofia. Croatii au avantaj minim dupa mansa tur de acasa, 1-0.



Avancronica meciului FCSB – Rudar Velenje. Va fi o plimbare prin parc?