Efortuna Sport

Avancronica meciului FCSB – CSU Craiova

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Duelul dintre FCSB si Craiova genereaza pasiuni uriase in randul suporterilor celor doua echipe indiferent de numele pe care acestea le-au purtat in istorie.

Luni seara, in a doua zi de Paste, Arena Nationala gazduieste un nou episod din acest derby de traditie al fotbalului romanesc intre doua dintre cele mai iubite echipe din fotbalul autohton.

Meciul din etapa a 4-a a playoff-ului este cu atat mai important cu cat cele doua combatante sunt implicate direct in lupta pentru titlu.

FCSB s-ar desprinde in fruntea clasamentului la doua puncte de CFR si la sapte de Craiova in eventualitatea unui succes, in timp ce oltenii si-ar pastra sansele la castigarea campionatului in masura unei victorii.

Victorie FCSB
Egal
Victorie Craiova

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

O victorie pe care Craiova o asteapta in fata FCSB de la revenirea in prima liga, ros-albastri fiind fara infrangere in fata oltenilor in cele zece meciuri de pana acum. De opt ori a castigat FCSB, iar alte doua meciuri s-au incheiat la egalitate. Un 0-0, de altfel singurul pe 1 martie 2015 pe Extensiv din Banie, si un 1-1 in iulie 2017 in turul sezonului regulat al acestui sezon.

FCSB i-a administrat un categoric si spectaculos 5-2 Craiovei la ultima intalnire a celor doua, in toamna lui 2017, pe stadionul din Drobeta Turnu Severin.

Craiova n-a mai invins pe FCSB, chiar daca atunci echipele se numeau FC Universitatea si Steaua, din 1 septembrie 2002, de la un 3-1 pe un Central arhiplin. Craiova obtinea atunci a treia victorie din tot atatea posibile intr-un inceput de sezon entuziasmant.

Pe teren propriu FCSB sau Steaua n-a mai pierdut in fata unei echipe din Craiova de la un 1-2 inregistrat pe 29 noiembrie 1989 pe Ghencea.



Avancronica meciului FCSB – CSU Craiova