Efortuna Sport

Avancronica meciului FCSB - CFR Cluj

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

FCSB si CFR Cluj sunt despartite de doar doua puncte inaintea ultimei confruntari din acest sezon.

In cele trei meciuri disputate pana acum s-a inregistrat acelasi rezultat, 1-1, indiferent ca s-a jucat de doua ori la Cluj si o data pe Arena Nationala.

FCSB isi permite chiar si luxul unui egal, in timp ce clujenii sunt practic condamnati sa castige pentru a ramane in lupta pentru titlu.

O victorie a ros-albastrilor ar face ca diferenta din clasament sa creasca la cinci puncte in favoarea stelistilor, cu trei etape ramase de disputat pana la finalul sezonului.

Victorie FCSB
Egal
Victorie CFR Cluj

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

FCSB este neinvinsa pe teren propriu din 16 octombrie 2016, cand pierdea cu 0-1 in fata celor de la Gaz Metan Medias.

De atunci si pana in prezent ros-albastri au inregistrat 19 victorii si opt rezultate de egalitate in meciurile considerate acasa.

In plus, potrivit statistilor oferite de LPF, FCSB a marcat cel putin un gol in precedentele 25 de meciuri de pe teren propriu.

CFR Cluj nu se bucura de prea mult succes in meciurile cu FCSB la Bucuresti, castigand in intreaga istorie doar de trei ori. Au fost pana acum 24 de meciuri, iar FCSB a triumfat de 13 ori. Alte opt meciuri s-au incheiat nedecis.

Doar trei din cele 49 de meciuri de pana acum s-au incheiat la egalitate fara gol marcat, toate pe terenul CFR-ului, ultima oara in aprilie 2017.

CFR Cluj a invins-o ultima data pe FCSB chiar la Bucuresti, cu 2-1, in 22 septembrie 2016. Cristi Bud, acum la Concordia Chiajna, reusea atunci o dubla pentru primul succes al clujenilor pe terenul Stelei dupa 68 de ani de asteptare.

FCSB a castigat ultima data in fata CFR-ului pe 12 martie 2017, un 2-0 pe Arena Nationala. Marcau atunci Gnohere si Ovidiu Popescu.

Echipele probabile:

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic - Pintilii, Filip - Man, Budescu, Fl. Tănase - Alibec.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Boli, Vinicius, Camora - Culio, Hoban, Bordeianu - Omrani, Ţucudean, Deac.



Avancronica meciului FCSB - CFR Cluj