Efortuna Sport

Avancronica meciului Dinamo – Hermannstadt

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Liga 1 se reia vineri seara cu primul meci al etapei a 3-a, o confruntare de playout intre Dinamo si Hermannstadt.

Despartite de doar doua puncte in clasament, Dinamo si Hermannstadt sunt obligate sa livreze rezultate pentru a nu aluneca in zona crepusculara a retrogradarii.

Dinamo a inceput playout-ul cu o victorie, dar infrangerea de la Medias a taiat din elanul formatiei bucurestene, in timp ce Hermannstadt a obtinut un singur punct in doua partide.

Victorie Dinamo
Egal
Victorie Hermannstadt

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

De cinci meciuri n-a mai castigat Hermannstadt in deplasare, mai exact de la un 2-1 in deplasare cu Gaz Metan Medias, tocmai pe terenul unde Dinamo a sucombat la ultimul meci disputat inainte de intreruperea campionatului.

In rest echipa lui Vasile Miriuta a obtinut doua puncte in ultimele patru deplasari, unul dintre acestea pe terenul campioanei CFR Cluj inainte de inlocuirea lui Antonio Conceicao cu Alin Minteuan.

Hermannstadt a avut 2-0 la ultima deplasare pe terenul Concordiei Chiajna, meci care in cele din urma s-a incheiat la egalitate, scor 2-2.

Dinamo are patru victorii si o infrangere in ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu. Singura infrangere a fost suferita in partida cu Botosani (0-2), meci care a pus capat sperantelor de playoff pentru dinamovisti.

Mircea Rednic a anuntat ca la partida de vineri seara nu poate conta pe atacantul Daniel Popa si spera ca Dan Nistor sa joace in continuare cu mare ambitie pentru a mai fi convocat la echipa nationala in viitor.

La precedenta confruntare in Stefan cel Mare intre Dinamo si Hermannstadt echipa bucuresteana s-a impus, cu 2-1, in 25 august 2018. In returul de la Targu Mures a fost egal, 1-1.



Avancronica meciului Dinamo – Hermannstadt