Efortuna Sport

Avancronica meciului Dinamo – CFR Cluj

Cel mai asteptat duel al etapei intermediare cu numarul 18 in Liga 1 Betano este cel dintre Dinamo si CFR Cluj.

Doua echipe aflate in situatii complet diferite in aceasta faza a campionatului. CFR Cluj vine in Stefan cel Mare in postura de lidera a ierarhiei, in timp ce Dinamo traverseaza un moment de criza.

Nici macar instalarea lui Mircea Rednic pe banca lui Dinamo n-a reusit sa provoace cutremurul dorit in sensul obtinerii de rezultate pozitive, iar alb-rosii raman in zona fierbinte din subsolul clasamentului.

Victorie Dinamo
Egal
Victorie CFR Cluj

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

O singura victorie a obtinut Dinamo in ultimele noua meciuri oficiale, 2-1 in deplasare cu FC Voluntari, un succes adus de un penalty transformat de Salomao dincolo de minutul 90. A fost singurul meci din acest interval in care Dinamo n-a primit gol.

Dinamo se prezinta in fata celor de la CFR Cluj dupa o infrangere aspra la Viitorul, scor 1-4, meci in care gazdele au ratat o lovitura de la 11 metri in prelungiri.

Cu toate acestea, Dinamo are o singura infrangere in ultimele 13 meciuri disputate pe teren propriu in campionat, 1-2 cu Astra in 14 septembrie 2018. In rest au sapte victorii si cinci remize.

CFR Cluj este neinvinsa pe teren strain in campionat in anul calendaristic 2018, ardelenii adunand in acest interval noua victorii si sase remize.

Dinamo si CFR Cluj s-au mai duelat de 47 de ori pe prima scena a fotbalului romanesc, raportul victorii/infrangeri fiind de 20 la 19 in favoarea lui Dinamo. Opt meciuri s-au incheiat la egalitate.

Cu Dinamo gazda s-au disputat 23 de partite si 13 dintre acestea au fost castigate de alb-rosii. De opt ori s-a impus CFR Cluj pe terenul lui Diamo, unde au fost inregistrate doar doua remize de-a lungul timpului. O singura data s-a inregistrat o remiza alba la Bucuresti si aceea in martie 1972.

CFR Cluj a invins-o pe Dinamo, cu 3-1, in turul editiei actuale de campionat. Tucudean cu o dubla si Omrani au marcat golurile invingatorilor, in timp ce pentru Dinamo a punctat Mihai Popescu.



Avancronica meciului Dinamo – CFR Cluj